Vuokrausehdot

1. VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.
50 % majoitusvarauksesta voidaan veloittaa 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 30 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy lasku 14 vrk ennen majoituksen alkamista. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti.
Poikkeuksen maksuehtoihin tekee online-varaukset, jolloin majoituksen ajankohdasta riippuen lasku maksetaan joko kokonaisuudessaan heti tai kahdessa osassa, jolloin ennakkomaksu maksetaan varauksen teon yhteydessä ja loppuosa 14 vrk ennen varauksen alkua.
Toisen poikkeuksen maksuehtoihin tekee tietyt tapahtuma-ajat. Tällöin majoitusvarauksesta 50 % veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 60 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus tehdään niin, että tapahtumaan on alle 60 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi 7 vrk varauspäivästä. Jos tapahtumaan on alle 30 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi heti.

2. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16.30 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Myöhäinen lähtöluovutus tai aikainen tulo kysyttävä erikseen.
Avain löytyy lukkoboksista, omistajalta koodi, avain palautetaan samaan boksiin.
Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.
Mökissä on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä). Liinavaatteet voitte tilata majoitusvarauksen yhteydessä, jolloin ne toimitetaan valmiiksi mökille, 15 €/setti.
Jokaista varausta kohden on mökille toimitettu wc- ja talouspaperia sekä astian- ja yleispesuaineita, käsi ja keittiöpyyhkeet jotta pääsette sujuvasti loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Mökin tarkempi varustetaso ilmenee mökkikuvauksesta.
Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, astiat tiskikoneessa, roskat roskiksessa sekä isoimmat tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös mökin piha-alue tulee olla siisti.

3. HENKILÖMÄÄRÄ

Mökillä on sänkypaikkoja 11 kpl + 4 kpl nukkumaraheja.

4. VAHINKOJEN KORVAUS

Varaaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Varaaja vastaa niistä vahingoista, jotka hän tai hänen vieraansa tahallaan tai huolimattomuudellaan, on mökin irtaimistolle, rakenteille tai vuokranantajalle kuuluvalle omaisuudelle aiheuttanut. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne Mökin omistajalle.. Jos kohteessa on varaajan varauksen aikana rikottu tahallisesti tai vahingossa kohteen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme asiakkaalta kohteen korjauslaskujen lisäksi ilkivaltalisän 500 €.

5. REKLAMAATIOT

Asiakkaan on tehtävä välittömästi omistajalle huomautus mahdollisista palvelua tai mökkiä koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Huomautukset ja kiireelliset huoltopyynnöt on tehtävä puhelimitse 050-3665224, johon vastataan vuorokaudenajasta ja päivästä riippumatta. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista omistajaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

6. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty majoituskohteen sisätiloissa. Tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava omistajalle etukäteen, Lemmikin tuonnista veloitamme 30 €/lemmikki/varaus. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50 € / lemmikki / vrk lisämaksu. Villa Hepo ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.

7. PERUUTUS

Peruutuksesta on aina ilmoitettava omistajalle kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!
Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset säätilassa, – tai kolmannen osapuolen tarjoamissa palveluissa tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja.

8. Villa Hepon OIKEUS PERUUTTAA TAI SIIRTÄÄ VARAUS

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Villa Hepolla oikeus peruuttaa varaus.